cropped-66B87D06-150C-4C37-AB75-8323B2CFE7A9-3-1.png

Om mig.

Hej, jag heter Görel!

Jag är coach, ingenjör, humanist och ledare med 15 års erfarenhet av ledarskap, främst inom teknikbranchen.

 

Intresset för ledarskap och för att utveckla andra har följt mig sedan jag var liten. Jag började redan i tonåren som tränare för knattelaget i basket och sedan dess har ledar- och mentorskapsrollerna avlöst varandra genom min utbildning och vidare in i arbetslivet. 

 

Mina år som projektledare och chef har utvecklat min förståelse för vilka förmågor som krävs för att bli en duktig ledare. Ju mer jag mognade i mina roller desto mer frustration kände jag över hur mycket tid och energi som läggs ned på saker som inte ger värde. Över hur svårt det kan vara att vara en produktiv och klok ledare i vår värld som snurrar allt fortare.

 

Jag såg duktiga ledare slita ut sig själva för att hinna med sitt ledarskap, och ledare som lade sin passion för att leda på hyllan för att skydda sin egen hälsa.

 

Jag driver Grow Consulting AB sedan 2022 med ambitionen om att skapa fler ledare som trivs och mår bra i sina roller samtidigt som de levererar på sina uppdrag och finns där för sina team. I dag kombinerar jag rena konsultuppdrag som tex interimschef med att coacha ledare.